Sist helg var vi samlet til THG#3 (The Hapkido Gathering #3) i Moss taekwondo klubbs lokaler. Noe som vi håper vil fortsette å være en tradisjon.
 
Samarbeid, dialog og utvikling på tvers av stilarter er noen av våre retningslinjer for hvordan vi ønsker at NHF skal fungere. At de forskjellige instruktørene kan samles og delta sammen på tvers av stilarter og internasjonale forbund ser vi på som en styrke for HKD miljøet i Norge og også utover våre egne landegrenser.
 
Vennskap og felles trening samler oss. Og denne gangen hadde vi også besøk fra Sverige. Det ble mange smil og forhåpentligvis også noen gode samtaler i løpet av dagen.
Vi fikk også snakket litt om fremtiden og hvor kanskje neste THG(4) kunne bli holdt. Hvem vet, kanskje det blir i Sverige?
 
Som for mange var dette vår første samling på en stund av åpenbare grunner. Vi var spente på hvor mange som ville delta på denne første samlingen etter at samfunnet åpnet opp igjen etter å ha vært så lenge nedstengt.
 
Men etterhvert som klokken tikket ned mot start endte vi opp med å bli en god samling med ivrikge deltakere allikevel. Treningen ble fordelt slik at hver instruktør fikk 30 minutter til å dele litt av sin kunnskap. Fire instruktører fikk første runde. Deretter var det en times pause hvor vi fikk spist litt før siste runde ble startet.

 
Det var både inspirerende og moro å få muligheten til å delta både som instruktør og elev i løpet av denne dagen.
 
Jeg kjenner det fremdeles i kroppen at jeg har fått trent litt i helgen som var, selv to dager etter.
 
På vegne av NHF vil jeg få takke alle som stilte opp denne dagen og håper at dere forlot THG#3 med et positivt inntrykk og kanskje også litt ny kunnskap.
 
Som nevnt, samarbeid, dialog og utvikling på tvers av stilarter er det som er noe av hele hensikten med NHF.
Inntil vi sees igjen ønsker jeg alle god trening og ta vare på dere selv og deres nære! Vi er fremdeles ikke helt ferdig med denne korona pandemien.
 
 
Vi sees på HG#4!
 
 
for
Norges Hapkido Forbund
Edward H. Valholm

Lik også vår side på FB. 

2021-10-24-16.18.42

Image 37 of 37